Телеграм чат бот KIDBIC


KIDBIC 2.0 - Фінансовий помічник

В нашому таборі є система балів, які ми називаємо KIDBI COINs.

Це одна із складових частин мотивації для досягнення цілей як особистих та і командних.

Система  такої мотивації дуже важлива, адже вона включає такі аспекти:

  1. Командний Дух: Кідбики сприяють формуванню командного духу. Коли діти працюють разом задля спільної мети, це сприяє згуртованості  та взаємопідтримці всієї команди.

  2. Виховання Відповідальності: Система балів виховує в дітях відповідальність за свої дії та за участь у різних активностях табору.

  3. Посилення Поведінки:  Учасники можуть ставити перед собою цілі отримувати більше очок шляхом добропорядності, активності та допомоги іншим.

  4. Навчання Управління Часом: Кідбики  пов'язані з успішним виконанням завдань або завдань в обмежений час. Це вчить учасників ефективно використовувати час та працювати згідно графіку.

  5. Підтримка Співпраці: Кідбики пов'язані із співпрацею та підтримкою інших. Це сприяє розвитку соціальних навичок та роботі в команді.

Загальна мета полягає в тому, щоб створити позитивне середовище, підтримати розвиток різних навичок та цінностей, а також підкреслити важливість командної праці та взаємодії.



 Частина бекенду нашого KIDBICa 

Відчути та надихнутися магією командного духу можна в картині:
Режисера Кріс Коламбуса 

Фільм Гаррі Поттер і Філософський камінь


Щоб довго ви не шукали ми вам підготували таймінг:
Початок:
02:12:15   Кінець: 02:15:56
https://sweet.tv/movie/17147-garri-potter-i-filosofskiy-kamin





Функціонал:

Насправді функціонал досить простий. І він включає лише дві функції:

1. Додаток дублює інформацію загальної накопиченої суми паперових Кідбіків. (Одне повідомлення на добу)

2. Протягом зміни KIDBIC нагадує учасникам правила табору, та цікаві фішки. (8 повідомлень за тиждень)

Кідбік знаходиться в дитячому чаті  певної команди, і кожний учасник може перевірити і бачить скільки команда заробила балів

Аналітика та систематизація

Ми проєктний дитячий табір. 
Протягом зміни ми навчаємо дітей створювати різні проєкти, створювати команди, публічно виступати та захищати свої ідеї. 
Та найголовніше систематизувати свої дії - де це можливо, якщо це призводить до ефективності. Так і ми ділимося своїми даними. 

В 2023 році ми провели 15 змін в середньому по 3 групи в кожній зміні. Враховуючи 8 інформативних повідомлень за зміну. Загальне навантаження на рік близько 360 повідомлень. В 2024 році, цю задачу вже буде виконувати наш KIDBIC.  


Поділитися цією публікацією
Архів
Огляд місяця: Що нового в KIDBI за березень 2024?
.o_wevent_event_subtitle { font-weight: 600 !important; font-size: 1.125rem; background: #d54ba9; padding: 10px; width: 20%; text-align: center; border-radius: 5px; }