IQ camp Тиждень Можливого “Неможливого”

Весна це завжди оновлення, прилив сил та енергії.


Сили нам звичайно ж знадобиться для того, щоб реалізовувати неймовірно круті проєкти в міжнародному центрі розвитку підлітків KIDBI.


Разом з весняним прекрасним настроєм ми вирішили привнести користь в наше життя і прокачати наш інтелект. Розвитку нашого мозку і його можливостей ми присвячуємо цілий тиждень табору під Києвом на базі парково-готельного комплексу Equides Club.
табір під києвом equidis club

Вважається, що інтелект – це система так званих загальних здібностей, базових передумов для розвитку інших унікальних специфічних здібностей. Можна помітити, що найуспішніші спортсмени опиняються найрозумнішими зі спортсменів. Віртуозні музиканти, художники, артисти розумніші, ніж їх не настільки чудові й талановиті колеги. Також широко відомий факт, що люди які займаються інтелектуальною працею живуть довше ніж люди що не навантажують себе інтелектуальними завданнями щодня.

Отже, можна сказати, що інтелект – це той інструмент який дає можливість нам будувати своє життя таким яким ми хочемо його бачити, удосконалюватися і досягати великих висот бачити різні варіанти розвитку подій, а також мати можливість свідомо обирати.  

Можна помітити, що вміння нестандартно мислити дуже виручає у багатьох складних життєвих ситуаціях. За час табору ми навчимо наш мозок активніше включатися і вирішувати нестандартні завдання з кожною нашою дією. Ми всі неповторні, а тому будемо підбирати спосіб активації мозку для кожного індивідуально.

Також ми не забуваємо про наше тіло, зв’язок між тілом і психікою дуже тісний і над його зміцненням треба працювати кожен день, чим ми й будемо займатися щоранку на зарядці та в перебігу дня під час спортивних перерв. Мистецтво і спорт впливають на нашу свідомість непомітно для нас, але цей вплив дуже сильний. Під час IQ camp ми будемо розвивати нейронні зв’язки в нашому мозку через танці, малювання, спортивні ігри, музику і споглядання прекрасної природи Equides Club. Це буде неймовірне поєднання цікавого проведення часу і корисностей для нашого мозку.

art kidbi camp

Також ми будемо розвивати творчий потенціал кожної дитини

Вченими в ході експериментальних досліджень було встановлено, що при вирішенні завдань конвергентного типу, для яких людина підключає логіку і використовує певний алгоритм дій (наприклад, найпростіші математичні рівняння), працює конкретна ділянка мозку в лівій півкулі, що відповідає за свідому діяльність людини: мова, здатності до читання та письма, запам’ятовування дат, чисел, імен і т. д.

Завдання ж творчого дивергентного типу, що вимагають пошуку безлічі рішень однієї й тієї ж проблеми, змушують працювати не якийсь конкретний відділ мозку, а відразу кілька його ділянок. Таким чином було доведено, що творчість фактично активує велику частину мозку, а не одну півкуля.

Через це творчі заняття – ефективний інструмент для розвитку мозку, пошуку нових рішень для бізнесу, безкрайнє джерело енергії та можливість зняти стрес.

У сучасному суспільстві дуже цінується високий рівень інтелекту, разом з тим це лише ресурс який допомагає в досягненні поставлених цілей. Виходячи з досвіду можна сказати, що інтелектуально обдаровані підлітки не домагаються успіху тому що їм не вистачає сили волі та прагнення доводити розпочату справу до кінцевого результату.

В той самий час менш обдаровані підлітки завдяки своїй наполегливості, посидючості й відповідальності домагаються своїх цілей набагато в більшій кількості випадків і в цілому стають більш успішними.

У зв’язку з цим в IQ camp ми допоможемо вашим дітям не тільки прокачати свій мозок, а й сформувати в собі такі навички як цілеспрямованість, відповідальність і вміння працювати в команді. 

Професійна команда тренерів забезпечить вашій дитині самі насичені і яскраві весняні канікули.

дитячий табір kidbi


Поділитися цією публікацією
Архів
Будьте на крок попереду: Як програма 'Коло супер сил героя' формує навички майбутнього лідера?
.o_wevent_event_subtitle { font-weight: 600 !important; font-size: 1.125rem; background: #d54ba9; padding: 10px; width: 20%; text-align: center; border-radius: 5px; }