Звіт зміни (22) “Ілон Маск: Харизма та впевненість. Як я стаю красунчиком” на Сонячному березі в Болгарії

Ніхто не може насвистувати симфонію. Потрібен весь оркестр, щоб її зіграти…


Наш “оркестр” KIDBI™ CAMP , що складався з прекрасних тренерів та дітей зіграв свою особливу “симфонію” неймовірно!

Сміх, бурхливі емоції, нова міцна дружба, пригоди, таланти  і море, море, моооооре… Згадуючи нашу зміну хочеться закрити очі і подумки розтягнутись на теплому пісочку, розпливаючись у задоволеній посмішці.

Але, про все по-порядку!

Початок подорожі перевірив усю команду на витривалість, адже на кордоні довелось простояти чимало. Та у хорошій компанії час летів швидко, ми грали в ігри, багато сміялися і мріяли про те, що зовсім скоро тепле море зустріне нас своїми хвилями. І справді, коли після 30ти годин дороги за вікном автобусу мы побачили море, всі закричали дружне “уррра” і втому зняло, як рукою.

Два тижні пролетіли швидко і були дуже насиченими!

Звісно, ми щодня ходили на море! Плавали на швидкість, досліджували підводний світ, грали волейбол у воді та на суші.

Водних задоволень було вдосталь, адже крім моря, щодня ми з радістю плюхались у басейнах, які знаходяться на території нашого готелю BOOMERANG.

Вечірки були окремою сторінкою нашого життя у “KIDBI™ CAMP – БОЛГАРІЯ“. Дівчата і хлопці з драйвом танцювали під улюблені українські “Стефанію”, “Дим” та інші пісні, що так сильно нагадували про рідну Україну і тим самим ще більше підіймали наш настрій та дух.

До речі, про бойовий дух) Нескінченну кількість разів ми проспівали “Червону калину”, крокуючи вуличками болгарських містечок. Не забували про вишиванки також!

Окрема любов – то наші поїздки до Несебру, старого міста. Кажу “поїздки”, бо дітям так сильно сподобалось місто, що останній вечір зміни вони побажали провести саме там. Атмосфера запам’ятається на все життя!

Розваги розвагами, а вдосконалюватись та працювати над собою ми теж встигали! Головною метою зміни було навчитись розкривати свою харизму, шукати в собі сильні сторони і працювати над їх розвитком, щоб в майбутньому досягти успіху.

В цьому нашим діткам допомагали досвідчені, талановиті та яскраві тренери, серед яких були професійні акторки, педагоги та звісно психолог.

Протягом 14-ти днів було проведено багато тренінгів з акторської майстерності, на яких діти вчились бути уважними, знаходити контакт з партнером, довіряти, а головне – відшукати себе і свою індивідуальність.

Також неймовірну команду допомогли створити постійні арт-терапевтичні майстер-класи. Ми розмальовували футболки власними руками, створюючи унікальні речі, малювали, робили дряпанки, писали собі листи у майбутнє)

Ну і найважливішою подією став проєкт! Кожен учасник команди отримав задачу створити пізнавальне відео про свій шлях до успіху. Про свої мрії та маленькі кроки до цих мрій, які вони можуть робити вже зараз. Діти з величезним натхненням та захопленням самостійно обирали тему, писали сценарій і знімали власний міні-фільм. Кожен проект вийшов унікальним і дуже крутим!

А опісля приїзду до України були довгі обійми, посмішки крізь сльози і обіцянки повернутись знову!

KIDBI™ CAMP  дарує нових друзів, розкриває таланти і допомагає шукати свій власний шлях до успіху!


Поділитися цією публікацією
Архів
Звіт акторської зміни: Tik-Tok та танці в елітному комплексі Equides Club
.o_wevent_event_subtitle { font-weight: 600 !important; font-size: 1.125rem; background: #d54ba9; padding: 10px; width: 20%; text-align: center; border-radius: 5px; }