Звіт зміни (26) KIDBI Netflix Camp: Film Making!🎥

Червона доріжка, спалахи фотокамер, зірки, вдягнені в коштовний дизайнерський одяг роздають автографи своїм вірним фанатам, автомобілі класу люкс, атмосфера коштовності, свята і драйву. Для багатьох це недосяжна мрія. 

Але мало хто знає, що стоїть за професією – актор. Це, перш за все, величезна праця, вдача, і звісно, талант. І на зміні Netflix Camp: Film making!, ми змогли доторкнутися до непростого, але такого бажаного світу кіно!

Головною нашою фішкою є те, що за тиждень в таборі діти, разом з тренерами, створюють свій бізнес проєкт. На цій зміні проєктом була зйомка короткометражного фільму, вже пізніше, діти вирішили, що це буде не фільм, а трейлер фільму. Окей сказали тренери, а чого б і ні? Головне давати дітям можливість самим проявляти ініціативу і творити. Отже, команда сценаристів почала підготовку і вже за день сценарій був готовий.

Лілія Дорошенко, тренер з майстерності та акторка розповіла нам свої враження після цієї зміни. 

 - Враження після та під час перебування в таборі тільки позитивні, я рада, що змогла спробувати себе в ролі викладача акторськоі майстерності, так як це справа, яка мені подобається. Зібралася крута зміна та команда з 15 прекрасних дітей, всі вони різні, кожен індивідуальний, кожен привносив свої ідеї, які під час тих чи інших тренінгів та занять приносили плюси та перемоги команді. 

- Надзвичайно цінно було отримувати «фідбек» від дітей, чути, що їм подобається, що це було цікаво, що вони змогли дізнатись та вивчити для себе щось нове, а також, що вони хочуть продовжити заняття навіть у вільний час, замість відпочинку в готелі. Всі діти, протягом всього часу перебування в таборі, були чудовими друзями, й для тренерів в тому числі, я просто щаслива, що змогла з ними познайомитись, це був незабутній тиждень, який приніс багато позитивних та теплих спогадів:) Також, я, як людина, яка ніколи не була в таборах, тільки була наслухана, про те, як частіше всього там діти проводять час, була дуже приємно вражена розкладом занять, можливостями, та правилами, які були створені для дітей в цьому таборі! Це дуже круто, адже, наприклад, правила не здавалися для дітей – тягарем, всі вони були представлені в ролі ігор і діткам було самим цікаво їх дотримуватись, а відповідно зберігалася дисципліна, що не менш важливо в будь-якій команді! 

 - Засновники табору – великі молодці, бо, справді, люблять справу, якою займаються та намагаються зробити максимум для комфортного, розвиваючого та цікавого часопроведення дітей, рада, що потрапила в таку круту команду, а також дуже б хотіла ще раз побути тренером на зміні з усіма дітками, з якими познайомилась цього разу!

Також з нами поділився враженнями інший тренер Сергій Багацький - тренер зі спорту та командоутворення

Після табору відчувається легка радість та сум на душі, ніби, щось загубив… Зараз розумію, що щирі відносини, комунікація з дітьми заряджають та заповнюють тебе, не тільки після фідбеків дітей та батьків, але і на інтуїтивному, чуттєвому рівні…Протягом табору, процес формування відносин з дітьми – це цікавий шлях, від дисципліни до поваги, від поваги до довіри, від довіри до спорідненості, і як результат – радість , щирість, свобода в поведінці, та любов один до одного , як до своєї сім’ї. Ця зміна запам’яталася тільки яскравими кольорами та щирими спогадами.

red and white square illustration

Дякуємо за увагу. Літній сезон завершено, але попереду ще багато змін, тож зустрінемося восени! А поки можете переглянути проект цієї зміни на нашому каналі! З любов’ю, команда KIDBI ❤

Проєкт KIDBI 2022 "Трейлер у стилі Netflix"​


Поділитися цією публікацією
Архів
Звіт зміни (22) “Ілон Маск: Харизма та впевненість. Як я стаю красунчиком” на Сонячному березі в Болгарії
.o_wevent_event_subtitle { font-weight: 600 !important; font-size: 1.125rem; background: #d54ba9; padding: 10px; width: 20%; text-align: center; border-radius: 5px; }