Звіт акторських змін 31, 33 зимові канікули, Україна, Карпати, Буковель

Табір в горах – це завжди особливо! Окрім насиченої програми, що включал​а створення власного проєкту, тренінгів, квесту, запальних вечірок, ми 3 дні каталися на лижах на найкращому гірськолижному курорті України – Буковелі!

Ставали на лижі, їхали, падали, знову вставали, їхали, знову падали і все ж ставали і їхали далі! Тільки так ти можеш навчитися чомусь новому. Не дивлячись ні на що – пробувати пробувати і ще раз пробувати! Саме цьому ми вчимо дітей в нашому таборі. Помилка – це прекрасно, це тільки можливість виправити її і стати ще краще!

Одна з найулюбленіших частин нашого табору – це вечірня свічка. Це час, коли всі в колі діляться своїми позитивними враженнями за день, це допомагає навчитися рефлексувати та створює неймовірну атмосферу душевності і дружби в команді. Щоб створити піднесену атмосферу, завжди в цю мить граємо на музичних інструментах, а цього разу це було надзвичайно неймовірно магічно, бо у нас була скрипалька! Дивіться самі )

Ці 2 зміни була наповнені новими друзями, емоціями та посмішками, чудовими спогадами та враженнями від спорти​вних ігор, тренінґів… Казковий час для новорічних свят та забав! Важливе вміння знайти друзів в новій компанії – це те, через що пройшли діти на новорічні свята завдяки нашому таборові! Діточки мали змогу обирати ролі та проявляти свої харизму, створювати образи для своїх персонажів, набували навичок ораторського мистецтва і виступу на публіці. Багато нового та цікавого, для дорослого життя, діти отримали з нами і ми, тренери, від них.




Поділитися цією публікацією
Архів
Звіт акторської зміни 32, зимові канікули, Польща, Закопане
.o_wevent_event_subtitle { font-weight: 600 !important; font-size: 1.125rem; background: #d54ba9; padding: 10px; width: 20%; text-align: center; border-radius: 5px; }