Звіт зміни 34 “Intellect Game Camp”, Україна, Карпати, Буковель

У неосяжному просторі гір все відбувається інакше, більш по-справжньому: свіже кришталеве повітря спонукає до нових відкриттів, неймовірні гірські пейзажі надихають на творчість, велична природа, що не змінюється тут віками заспокоює та врівноважує. У наш буремний час провести тут цілий тиждень – неймовірне щастя. А коли поруч справжні друзі, коли твої наставники – найпрофесійніші та добрі люди, коли від вечірок гудять ноги та перехоплює подих, а вночі ти не можеш ще довго заснути від неймовірних вражень минулого дня – тоді ти по справжньому цінуєш такі місця. Не побоюсь, можливо, дещо пафосно сказати, що KIDBI – це територія щастя! Бо це, дійсно, правда. 

Наш готель Chevalier Panorama знаходиться на рівні близько 1000 метрів над рівнем моря, в самому центрі Карпат. З вікон номерів ми споглядаємо вершини Петроса і Говерли. Готель призначений для спортивних зборів – тому харчування смачне та насичене корисними стравами. Ми любимо цей готель за його комфорт, крутий стиль та, звичайно, неймовірні краєвиди, які допомагають відкривати нові горизонти нашої свідомості.

Зміна “Intellect Game Camp” була насичена тренінгами та майстер-класами від акторів, психологів, спортсменів. Ми вчилися не боятися помилятися, бути відкритішими, харизматичнішими, вивчали можливості власного інтелекту, вчились жонглювати та робили справжні акторські сцени.


Наш тренер Ярослава Корецька, психолог, тренер з впевненості та лідерства розповіла : "На тренінгу «IQ = інтелект. 12 способів розвитку інтелекту», ми розглядали способи та важливість розвитку IQ, спробували підвищити рівень знань учасників про значення інтелекту та важливість його розвитку для досягнення особистих цілей. Учасники були зацікавлені та активні, всім дуже сподобалося виконувати вправи, де можна було дізнаватися один про одного більше цікавої інформації. Також захоплююче відгадували різні головоломки та навіть пропонували свої для інших учасників. Атмосфера тренінгу була дуже гарною. Також, коли мова зайшла про різні методи розвитку інтелекту, учасники були відкритими, обговорювали ті чи інші методи розвитку, пропонували свої. Діти спілкувалися між собою, сміялися та ділилися чимось важливим для себе та для інших. Мені дуже сподобалося проводити даний тренінг для них."


Також, на зміні ми 2 рази виїжджали до найкращого гірськолижного курорту України – Буковеля. Діти досхочу накаталися на лижах та сноубордах, покаталися на родельбані, троллеї, підйомниках.

Наша тренер Анастасія Крючкова поставила на лижі дитину і на другому нашому виїзді вона каталася майже не гірше ніж досвідчений лижник! Доречі, ось що Настя розповідає про свій тренінг з англійської мови: "Дітки вчились лайфхакам (хитрощам) збільшення словникового запасу та техніки запам’ятовування слів по методу Айше Борсеітової. Замінюючи закінчення та вимову звуків українські слова перетворюються на англійські. Цей тренінг дав можливість дітям зрозуміти як швидко можна вивчити слова та поповнити свій словниковий запас."


Чомусь, окреме свято для дітей – це завжди гра в мафію. Скільки вони просили в неї грати… Ми створювали атмосферу відповідно до обраної дітьми локації, всі були в захваті!

В таборі діти розділилися на три команди. Як у кожній команді з таких різних індивідуальностей створити один колектив, здатний виконувати спільні задачі і жити в дружбі? В нас є відповідь – це, звичайно, тімбілдінґ! 

Ось що з цього приводу каже справжній експерт з тімбілдінґу, наш тренер Петро Козак: "Для мене Team building в таборі це один з основних напрямків, який допомагає покращити взаємини між учасниками та сформувати команду. Мета Team building в таборі це розвиток навичок таких як співпраця, лідерство, комунікація, та взаємозалежність між учасниками. Також кожен з учасників під час таких командних ігор зможе розвивати свої індивідуальні навички, такі як вирішення різних проблем, самоорганізація та планування для досягнення цілей."

Акторське мистецтво дуже допомагає в житті, бо воно прокачує навички бути розкутим, харизматичним, вчить контролювати власні емоції. Тому, майже на кожній зміні в KIDBI акторська майстерність – must have! І цього разу у нас були акторські тренінги, які дуже сподобались дітям. Ми потім з радістю дізналися, що діти самі виконували вправу з тренінгу ще дві години у вільний час! 🙂


Костянтин Карпов, актор, тренер з акторської майстерності та публічних виступів : "Я проводив акторський тренінг і для початку ми провели вправу на довіру, де учасники падали в руки один одному. Далі були вправи на імпровізацію, де діти мали виправдати позу, доповнити спільну карту і ожити, рухатись і показувати певних персонажів. А на останок вони робили спільний етюд у форматі “Казка на новий лад”, де обирали казку і жанр, в якому треба створити цей етюд. Діти були активні та із задоволенням виконували всі вправи. Найбільше сподобалось створювати спільний етюд."

Зміна пройшла, але попереду ще незліченна кількість нових вражень, емоцій та щастя! Сподіваємося, що ми зустрінемося на нових змінах, а ті хто ще у нас не був – обов’язково долучайтеся 🙂 Попереду літо – Карпати, Болгарія. Ми зробимо дитинство щасливим і наповненим новими знаннями та навичками. До зустрічі! З любов’ю, ваша команда KIDBI ❤


Поділитися цією публікацією
Архів
Звіт акторських змін 31, 33 зимові канікули, Україна, Карпати, Буковель
.o_wevent_event_subtitle { font-weight: 600 !important; font-size: 1.125rem; background: #d54ba9; padding: 10px; width: 20%; text-align: center; border-radius: 5px; }