Підсумки зимового табору Christmas Art 2021

Ми планували душевний табір присвячений різдвяним святам – вийшло душевно, тепло і водночас дуже активно і весело. Це особлива радість відчувати, що всі люди не випадкові в команді і кожен створює свою неповторну атмосферу.

зимові канікули діти табір
Зимовий табір Christmas Art запам'ятається всім учасникам великою кількістю сміху, веселощів та радості. Це був хороший старт нового року, який заряджає позитивом та драйвом.

У нашому таборі зібралася невелика, але дуже яскрава команда.

Ми об'єдналися у дві групи: “Ауе Татари” та “Чудова 9-ка”

Кожна команда мала свої особливості, свої внутрішні традиції та секретики, водночас ми відчували, що ми всі один за одного, ми одна команда.

Час даремно ми не втрачали, а поєднали приємне з корисним. Силу та енергію з ранку нам давала зарядка на свіжому повітрі. А потім з новими силами та активними ми вивчили звички Ілона Маска та інших успішних людей. Взяли найнеобхідніше для себе, решту відклали на майбутнє… треба підготуватися і підрости, щоб робити все як Ілон Маск.

найкращий дитячий табір

Навчилися говорити так само гарно та вдумливо, як це роблять королі. Тренували нашу промову короля та записали привітальне звернення кожного до українського народу. Вийшло чудово, а головне дуже щиро.


Тренінг публічного виступу також допоміг у передвиборчих дебатах. Так все вірно! Ми вибирали короля KIDBI. І у фіналі зустрілися два представники однієї родини… брат та сестра Івахненка Микита та Марина. У фіналі були дуже значні аргументи від кожної зі сторін, і лише кілька голосів вирішили результат цих дебатів. З невеликим відривом переміг Микита – ставши королем зимової зміни Christmas Art 2021.

Також ми навчилися підбивати підсумки року та робити новорічні обіцянки таким чином, щоб усі цілі досягалися швидко, легко та радісно.


Наші табірні будні були сповнені не лише навчанням, а й великою кількістю творчості. Ми спекли печиво з цукатами, горіхами, маком, родзинками. Своїми руками розкочували, робили форми та прикрашали печиво… Результат перевершив усі очікування. Як же радісно їсти на вечерю печиво, приготовлене власноруч.


Також ми не оминули традицію різдвяних листівок і своїми руками зробили листівки, які підписали для наших найрідніших і найдорожчих людей.


Ну і яке ж різдво без снігу? Погода снігом нас не балувала, але іграшка снігова куля, заповнила цю прогалину у різдвяні свята. Ми зробили іграшку таку як у дитинстві за допомогою підручних засобів: баночки, води, блискіток, фігурок та бусин.

Щодня у нас був наповнений розвагами, спортом, смачною їжею від шеф-кухаря, спілкуванням з кіньми та насолодою надзвичайно прекрасною природою.

На місці нам ніколи було сидіти ... як ви вже зрозуміли.

Басейн, гольф, футбол, майданчик для ігор, гойдалка, екскурсія до коней, гра "Мафія", "Музичні стільці", "Хі-Хо-Ха" та багато іншого... День ми за традицією завершували вечіркою та душевною свічкою.

Хотілося б зупинити час і відчувати цю незабутню атмосферу, але на нас чекають великі справи і список добрих справ уже запланований.


бізнес табір для дітей


Поділитися цією публікацією
Архів
Звіт зміни 48 "Professional camp: штучний інтелект та сучасні професії"
.o_wevent_event_subtitle { font-weight: 600 !important; font-size: 1.125rem; background: #d54ba9; padding: 10px; width: 20%; text-align: center; border-radius: 5px; }