Табір у Equides Club “Christmas Art”

“Christmas Art” як спосіб перетворити зимові канікули на незабутню пригоду.

У часи невизначеності та різних труднощів так хочеться дива та чарівного настрою, ми вирішили не просто мріяти та хотіти, а взяти та зробити.


Для тих хто так само як і ми хочемо у своє життя привнести більше магії, затишку та творчості ми створили KIDBI табір Christmas Art.

Наше різдво буде дуже теплим і душевним, ми робитимемо творчі майстер класи зі створення новорічних іграшок та прикрас для дому, готуватимемо імбирні пряники, свічники, створюватимемо своїми руками святкові листівки.

Однією з найважливіших подій, що буде в таборі, є лист королеві Великобританії. Ми знаємо наскільки ретельно королівська родина ставиться до кореспонденції, особливо новорічної, тому вирішили привітати королівську родину зі святами та побажати щасливих різдвяних свят.

a man in a red uniform sitting on a bench

Ми також вирішили у наше святкування різдва додати вікових традицій та спробувати себе у ролі представників королівської родини.

Перше правило: святкувати різдво за містом. Королівська сім'я святкує новий рік у Сандрінгемському палаці. Ми за прикладом королеви теж поїдемо подалі від галасливого і завжди метушливого Києва до прекрасного Преміум комплексу Equides Club, який розташований далеко від цікавих очей посеред прекрасних пагорбів з озером у серці комплексу.

Ми так само як і королева починаємо готуватися до різдвяного вечора завчасно. Єлизавета ІІ ще із серпня місяця починає підписувати вітальні листівки, яких налічується близько 750 шт. У нашому таборі ми робитимемо різдвяні листівки своїми руками, записуватимемо на них побажання веселих свят і звичайно ж даруватимемо улюбленим батькам при зустрічі.

​Королівська родина святкує різдво у колі рідних та близьких.


KIDBI – це сім'я. Ми робимо все можливе для того, щоб кожна дитина відчула себе в команді KIDBI як зі своєю родиною. Ми завжди приймаємо дитину такою якою вона є, готові вислухати і підтримати. Зимовий табір в Equides Club – ❤❤❤


Смачна їжа

На свято вся велика родина Віндзор приносить свої улюблені страви. Нам у цьому допоможе професійний шеф-кухар ресторану, який спеціально для нас готуватиме святкову, смачну та корисну їжу.

Ще одна традиція перед вечерею, грати в ігри та дивитися кіно.


Прекрасна традиція, яка може не тільки згуртувати людей, а й скоротати нудний день перед святом, коли вечеря ще готується саме час нагуляти апетит.


У нашому випадку буде дуже багато ігор, тренінгів і творчих майстер класів, відпочиватимемо і веселимемося в басейні, гратимемо в гольф і звичайно ж провідуватимемо коней у стайні, доглядатимемо за ними і гладимемо.


На завершення дня, як вишеньку на торті, ми пропонуємо вечірку з танцями або спільний перегляд сімейного різдвяного фільму.


Звичайно ж, будуть і подарунки. Вся справа в тому, що в королівській родині Великобританії не прийнято дарувати дорогі сюрпризи — навпаки, що смішніше і безглуздіше подарунок, то краще. Під час зміни в таборі ми гратимемо в гру секретний Санта. У ході гри кожен член команди буде оточений увагою, турботою та милими невеликими подарунками від людини, яка виступить у ролі її секретного Санти. Суть навіть не в самому подарунку, а в тій увазі якою буде оточений кожен учасник.

Оскільки різдво це дуже гарне свято, ми вирішили, так само як і в королівській родині прийнято вбиратися, і святкову вечерю зустрічати в дрес-коді black-tie: смокінги для чоловіків та вечірні сукні для жінок. Ми нашу святкову вечерю у січні зробити таким же незабутньо красивим та ошатним. Готуйте для своїх дітей красиві вбрання, це той випадок коли настав час одягати все найкрасивіше відразу.

Різдво дуже особливе свято, яке нагадує нам про важливість сім'ї, традицій, приємних моментів та невеликих, але милих подарунків.

Команда KIDBI бажає кожному в період різдвяних свят провести якісно час зі своєю родиною, відпочити та зарядитися енергією для нових досягнень… Дозвольте собі в цей період справді насолодитися святковим настроєм, подивіться різдвяні фільми, насолоджуйтеся смаком улюблених страв.

selective focus photography of girl an woman hugging each other in front of christmas tree


Поділитися цією публікацією
Архів
IQ camp – не просто табір це можливість пробудити свій мозок і навчити його мислити по іншому
.o_wevent_event_subtitle { font-weight: 600 !important; font-size: 1.125rem; background: #d54ba9; padding: 10px; width: 20%; text-align: center; border-radius: 5px; }