IQ camp – не просто табір це можливість пробудити свій мозок і навчити його мислити по іншому

Ми пишаємося тим, що в нас не просто табір відпочинку для дітей, а справжня подорож на тиждень у світ саморозвитку та роботи над проєктом і над власним майбутнім бізнесом. 

Весною ми вирішили трохи більше прокачати наш інтелект, а тому  IQ camp став гарним стимулом для саморозвитку і часом самовдосконалення.

За тиждень життя в таборі ми повели понад 40 годин в роботі над інтелектуальною сферою.

Ми працювали над розвитком інтелектуальної сфери дітей з різних сторін. Кожен наш день був наповнений фізичними активностями, емоційними моментами, а також завданнями, які вимагали активної розумової участі та виходу із зони комфорту.

Хочеться окремо розповісти по кожен напрям більш докладно, адже вільного часу було дуже мало, а вражень неймовірно велика кількість.

Отже, кожен ранок в нас починався вранішньою розминкою та налаштуванням на активний та продуктивний день. Часом заняття проходили на свіжому повітрі, а часом залишалися в холі готелю для спокійної, але не менш складної у виконанні, йоги.  Після ранкових вправ завжди настає час планування командної роботи, ми обрали актив команди – людей, які виконували певні ролі й тим самим робили наше перебування в таборі більш згуртованим та  дружнім.

Сніданок заряджав нас силами та гарним настроєм перед тренінговою програмою першої половини дня.


На тренінгах ми працювали над інтелектом з різних напрямків і з психологічного і за допомогою акторських вправ.


Працювали над пам’яттю увагою, креативним мисленням. Навчилися робити  реципрокні рухи, які змушують наш мозок формувати нові нейронні зв’язки.  На тренінгах акторської майстерності працювали над голосом та вимовою за допомогою скоромовок, а також вчилися запам’ятовувати різні речі за допомогою абревіатур та акровіршів.

Підвищували свій емоційний інтелект, а саме над вмінням розпізнавати емоції, визнавати негативні та позитивні почуття, відокремлювати особисте сприйняття від наочних фактів, управляти власними й чужими емоціями.

Така здатність допомагає людині сконцентрувати свої зусилля в правильному напрямку в разі кризової життєвої ситуації, налаштувати систему дружніх і відкритих взаємин з навколишніми людьми, уникнути згубного впливу стресу.

Тобто емоційний інтелект допомагає раціоналізувати емоції та правильно реагувати на них.


За допомогою командної гри “Катастрофа в пустелі” отримали практичний досвід прийняття рішень, як особистих, так і командних. Кожен учасник команди мав можливість відчути як працювати краще самостійно чи в команді й проаналізувати причини вибору стратегії прийняття рішень. 

В нас також були неймовірно корисні та цікаві майстер класи. 


 Для того щоб розворушити наш мозок і зробити  своїм близьким та рідним сюрприз ми запросили фокусника, який не тільки здивував нас та змусив замислитися яким чином це виходить. а й навчив нас декільком фокусам, які кожен може повторити.


 У нас також були творчі майстер класи з мандалотерапії та надзвичайно цікавий майстер клас з жонглювання, як індивідуального так і командного з різними ускладненнями та паралельним слідкуванням за великою кількістю мячиків та заданих умов.

Наш табір відрізняється тим, що ми даємо тільки ті техніки та знання, які самі використовуємо в своєму житті і на практиці перевірили, що вони працюють. Тому ми запросили експерта у вивченні англійської мови, автором інноваційної методики вивчення англійської мови – WOW effect Айше Борсеитову. Вона є музою тренерів табору у вивченні англійської мови і за 15 хвилин допоможе кожному вивчити 80 000 англійських слів. Всі були в захваті від легкості та логічності поданого матеріалу, і вже на занятті значно підвищили рівень володіння англійською мовою.


Заряд енергії та сил для освоєння всього цікавого нам давали неповторні страви від шеф-кухаря, які завжди приємно дивували своє красою та смаком.


Дозвілля в нашому таборі завжди наповнене спортивними іграми як на вулиці, так  в басейні. Незабутнє враження від екскурсії до стайні отримали навіть діти, які вже не вперше в нашому таборі. Коні завжди захоплюють своєю грацією, красою і силою водночас.

Кожного вечора на нас чекали вечірки, на яких ми танцювали та розважалися з усього серця. Танцювальний батл був найяскравішою танцювальною подією за цей тиждень, такого драйву та енергії ми самі не очікували.


Кожна вечірка була неповторна і кожна по своєму прекрасна


Після вечірки всі втомлені, але щасливі поверталися до готелю, де їх чекали комфортні та затишні номери підготовлені спеціально для комфортного розташування дітей.


Тиждень в таборі промайнув дуже швидко, разом з тим дуже насичено різними емоціями. Діти встигли познайомитися один з одним та подружитися, дуже радіємо, що в нашому таборі зав’язується дружба, яка триває потім ще багато років після табору.


Бізнес табір – це місце куди не потрапляють випадкові люди, тут тільки ті хто хоче робити своє житті та житті навколишніх більш гармонійним, успішним та щасливим, це оточення яке формує правильні цінності та мотивує рухатися до своїх цілей швидше, легше та радісніше.



Поділитися цією публікацією
Архів
Підсумки зимового табору Christmas Art 2021
.o_wevent_event_subtitle { font-weight: 600 !important; font-size: 1.125rem; background: #d54ba9; padding: 10px; width: 20%; text-align: center; border-radius: 5px; }