KIDBI Christmas art – занурення у світ зимової казки й мистецтва

Діти-щасливчики, які отримали можливість відвідати бізнес-табір KIDBI під час зимових канікул 2022, будуть пам’ятати їх все життя! Звучить трохи пафосно? Але це дійсно правда, бо тільки у нашому таборі діти можуть провести тиждень настільки насичено, яскраво та корисно. Окрім нових знайомств, разом з професійною командою тренерів, вони мали можливість і зіграти роль у виставі й покататися лісом на коні, дізнатися про можливості тайм-менеджменту та виступити на шоу талантів, прокачати свої здібності публічних виступів і зрозуміти, як знайти вихід з конфліктної ситуації, поплавати в басейні й заплакати від відчуття розлуки на останній «командній свічці» та ще багато-багато іншого.

Затишок  

Зміна проходила у заміському комплексі «Бабусин сад», ця комфортабельна база знаходиться в селі Мрія за сімнадцять хвилин від Києва. Діти проживали у котеджах, на березі ставка, харчування відбувалося п’ять разів на день (сніданок, обід, полуденок, вечеря й пізня вечеря).

Творчість для всіх

Головна фішка, що відрізняє KIDBI від інших таборів – це створення власного бізнес проєкту. На цій зміні ми обрали створення театральної вистави «12 блогерів у пошуках 14-го айфону». Був написаний адаптований сценарій класичної казки про 12 місяців на більш сучасний лад, який ми запропонували дітям. Все почалося з розподілу ролей, потім набрали команду режисерів, гримерів, костюмерів, декораторів. Таким чином всі учасники зміни були залучені в постановці вистави. Згодом почалися репетиції, а з командою тренерів – професійних акторів й психологів, вони не могли не відбуватися настільки весело, легко, позитивно й з повною віддачею від дітей. Не можливо було стримати сміх, від неймовірних імпровізацій юних акторів, деякі з них вперше вийшли на сцену, що дало можливість подолати власні страхи й комплекси та відчути кайф від творчості. Врешті-решт проєкт був презентований в останній день батькам, які були дуже задоволені роботою своїх дітей.

Окрім проєкту, кожен день відбувалися ігри, тренінги, майстер-класи, фізичні активності й запальні вечірки. Кожен день починався з руханки, а цього разу вона була в незвичній формі танців Just dance, ще ніколи діти не хотіли так сильно на неї йти. Згодом ми йшли заряджатися енергією в ресторан на сніданок, далі майстер-класи й тренінги, басейн й прогулянки на конях, спортивні ігри й вечірка. Перед сном ділилися враженнями на табірній «свічці», й найбільшою радістю для команди тренерів було чути від дітей, що вони обов’язково приїдуть ще!

KIDBI – це перш за все про бізнес

Оскільки табір KIDBI – це перш за все бізнес-табір, хотілося б детальніше розказати про наші тренінги й майстер-класи:

На майстер-класі «Особливості тайм-менеджменту» діти дізналися, як правильно керувати своїм часом, адже для ділової, успішної людини – це must have. Була презентована техніка Помідоро, розібрані «слони», «біфштекси», «жаби» й «змії» часу, обговорено, чи планують діти свій день й чому це важливо робити, визначили власні цілі на 90 днів й розібралися як їх досягти.

Тренінг «Мова короля» дав змогу дітям більш вільно почуватися під час публічних виступів, ми тренували дикцію, працювали з голосом, розбирали як впливати на людей через вірну інтонацію й тембр, шукали «опору» голосу й долали фізичні й психологічні затиски.

Тренінг «Стратегії й техніки роботи з конфліктною ситуацією»
Проходив у двох різним форматах: опанування нових технік і стратегій роботи в конфліктній ситуації за допомогою лекції-бесіди та груповий коучинґ з роботи над конфліктністю і спробами впливу на конфліктну ситуацію. Основною метою тренінгу було навчити нових технік і стратегіям роботи в конфлікті, продемонструвати, які почуття може відчувати інша людина під час конфліктною ситуації, надати дітям почуття комфорту та внутрішньої захищеності, показати важливість думки кожного і важливість вміння чути інших людей.  

На тренінгуNew Year resolution – поставили собі цілі на наступний рік, дізналися що таке SMART цілі, зіграли в гру «Дім», ціль якої дізнатися ціль,яку ти виконуєш в колективі, зрозуміти, що ти є невідійманою важливою частиною цього «дому», і як без імпровізації на творчій зміні? Отож! Тому в кінці пограли в акторську вправу «6 кадрів», завдання якої було розказати казку за 6 статичних «кадрів»-картин

Завершуючи нашу розповідь, хотілося б сказати, що ми завжди чекаємо на креативних, запальних, творчих, інтелектуальних, діловитих та просто крутих людей! Долучайся до нас, та не проґав можливість провести найкращий тиждень у своєму житті! Кожна людина – криниця таланту, треба тільки допомогти його розкрити, а ми це вміємо на 100%. Тож, сподіваємося, зустрінемося навесні!

Поділитися цією публікацією
Архів
Табір у Equides Club “Christmas Art”
.o_wevent_event_subtitle { font-weight: 600 !important; font-size: 1.125rem; background: #d54ba9; padding: 10px; width: 20%; text-align: center; border-radius: 5px; }