Звіт змін (29 та 30)”Brave camp” та”Quest camp”: Я стаю лідером!

Проєкт зміни “Brave camp”: Як стати лідером” та “Quest camp”: Я стаю лідером”

на практиці показав, що лідером може бути кожен , коли є спільна мета та мотивація впливати на своє життя та життя інших! Акторські тренінґи, майстер класи разом з командою тренерів – акторів та спортсменів, роблять неймовірне перевтілення поглядів дитини, на погляд зрілої людини, надаючи такі навички, як самостійність, відповідальність, впевненість та віддачу до виконання поставлених перед собою завдань.

кидби акторство

Цікаві заняття: від ораторського мистецтва, зняття стресу перед публічним виступом, мистецтва імпровізації та особливостей знімального процесу (постановка кадру, зовнішній вигляд, голос, озвучка), до готового короткометражного фільму!



тренінг табір карпати
дитячий табір карпати

Сергій Багацький, тренер :

"Після співпраці та комунікації з дітьми ти розумієш, що твоє життя стає кращим, коли займаєшся справою свого призначення! Спостерігати за зміною дитини, яка набуває нові враження – через спортивні досягнення, акторську імпровізацію, роботу в команді – дуже приємне відчуття!"




Перша зміна проекту “Brave camp”: як стати лідером”, надала дітям можливість спілкуватися з акторами театрів і кіно, отримуючи професійні навички та рекомендації. 

Друга зміна “Quest camp”: Я стаю лідером”, дала змогу дітям, через проявлення креативності, впевненості, вигостреної роботі в команді, чіткості дій, кмітливості, уважності, зібраності та віри в команду, проявити неймовірні здібності і як наслідок, результати в квестах!

Поділитися цією публікацією
Архів
Звіт зміни (26) KIDBI Netflix Camp: Film Making!🎥
.o_wevent_event_subtitle { font-weight: 600 !important; font-size: 1.125rem; background: #d54ba9; padding: 10px; width: 20%; text-align: center; border-radius: 5px; }