Звіт акторської зміни 32, зимові канікули, Польща, Закопане

9 незабутніх днів разом з командою, безпосередньо 7 з яких були проведені в таборі, загружені екскурсіями та прогулянками в Польщі, катанням на лижах, акторськими тренінгами та зйомками.


Супер насичений тиждень, як для тренерів нашої команди, так і для дітей, які приїхали на зимову зміну! Місія була встигнути все, в прямому сенсі цього слова.

Ми встигли покататися на лижах, встигли не 1 раз впасти, за цей час встигли згуртуватися в команди і допомагати один одному завжди і в усьому, що було показано на досвіді, тренери вчили кататися на лижах дітей, які не вміли цього робити, але прагнули навчитись, а діти, які на лижах вже дуже давно встигли навчити, буквально, за 1 день стати на лижі і тренера нашої команди.


Ми встигли прогулятися по мальовничому Закопане, де і зупинявся наш табір, встигли в день виїзду в Україну прогулятися також центром історичного Кракова. Побували в термальних водах.


Встигли деякі з нас також трішки прихворіти. Але не засмучуйтесь, у нас для вас все одно хороші новини, не дивлячись на те, що в наш табір долучився якийсь вірус. Ми все одно чудово провели час і встигли виділити потрібну кількість годин на практичні заняття акторською майстерністю, що було головною ціллю даної зміни і відзняли за короткі проміжки часу 2 чудових і абсолютно різних проєкти!

Тож вашій увазі представляємо проєкт групи «Сосни»: “Казка про Грінча”


Та проєкт у стилі короткометражного фільму від Нетфлікс групи «Алоє»:


Поділитися цією публікацією
Архів
Звіт змін (29 та 30)”Brave camp” та”Quest camp”: Я стаю лідером!
.o_wevent_event_subtitle { font-weight: 600 !important; font-size: 1.125rem; background: #d54ba9; padding: 10px; width: 20%; text-align: center; border-radius: 5px; }