Звіт зміни 48 "Professional camp: штучний інтелект та сучасні професії"

Тема цієї зміни - це не просто перелік професій та технологій. Це заглиблене дослідження майбутнього, що розкриває перед дітьми найбільш захопливі та важливі аспекти сучасних професій та розвитку технологій. Цього разу ми запросили дітей в казкову подорож до Карпат. Де свіже гірське повітря додавало ще більше натхнення на саморозвиток.


Зміна почалася з прогулянок в гори та екскурсій, де діти не лише відчули близькість до природи, а й змогли поглибити свої знання про навколишній світ. А ще ми навіть встигли покататись на лижах та родельбані! Основними темами були дослідження та обговорення професій сьогодення та майбутнього, а також вивчення нових технологій та їх впливу на нашу життєву реальність.


Центральною частиною програми стало вивчення різноманітних професій, які сьогодні є актуальними та вимагаються, а також тих, які можуть з'явитися у майбутньому. Діти мали можливість поглиблено дослідити такі галузі, як медицина, освіта, правоохоронна діяльність та ІТ-індустрія. Вони ознайомились з вимогами та перспективами кожної з цих професій, а також розглянули можливості для кар'єрного зростання.

Тренінги для підлітків

Важливою частиною програми було вивчення новітніх технологій та їхнього впливу на світ професій. Діти вивчали роль штучного інтелекту, обговорювали перспективи розвитку інноваційних технологій та їх вплив на майбутні професії. За допомогою ігор, тестів та майстер-класів вони виявляли свої інтереси та сильні сторони, щоб зрозуміти, який шлях вони бажають обрати у майбутньому.


Ось що розповіла нам про цю зміну тімлід - Ярослава Корецька (Ясія)

Можу точно сказати, що я як тім лід та тренери завжди були готові до будь-яких викликів та непередбачуваних ситуацій, і успішно справилися з усіма завданнями, що стояли перед нами. 

Особливо мені сподобалось, що діти стали набагато ближчими та дружніми під час зміни. Планування їхньої подальшої спільної поїздки на наступну зміну влітку свідчить про те, що наша робота не просто класна, але і надихає їх на наступну зустріч.

Що стосується батьків, я чула лише позитивні відгуки та задоволеність проведеним часом. Коментарі: "Діти кажуть що ви їх чудово кружите", "Дитина приїхала така щаслива та з новими враженнями", "Дитина не боїться замовляти їжу в закладах, викликати офіціанта, хоча раніше з цим були проблеми". 

Те, що вони помітили позитивні зміни у своїх дітях, це має велике значення.

Загальний висновок - це неймовірний успіх і досягнення найкращих відносин між дітьми. Я вдячна команді за такий успіх)

Також ми взяли інтерв'ю в інших тренерів зміни

"По моїм особистим враженням, зміна пройшла надзвичайно успішно. Бачити, як діти виявляли себе з найкращого боку та повноцінно віддавались процесу вивчення та розвитку, було надзвичайно приємним. На протязі зміни, уявляючи себе поруч із ними, мені здавалося, що я не просто на роботі, але проводжу час разом із найближчими друзями." - Тарас Токайчук (Шкіпер)

"Робота в таборі KIDBI дуже сподобалася. Насамперед через чітку організацію усього процесу: починаючи з відбору тренерів, закінчуючи останнім днем зміни. Дуже класно продумана програма табору, до найменшого аспекту. Порівнюючи з іншими таборами, в яких раніше працювала, можу сказати, що KIDBI знаходиться вище не на одну сходинку.

Діти були чудові, дехто навіть не один раз до цього побував у даному таборі. Але незважаючи на те, що більшість із них була знайома між собою, це не завадило новачкам влитись у колектив. Було помітно як з кожним днем вони ставали дружніші, більш відкриті, менш соромились відповідати на тренінгах та майстер-класах. Загалом панувала дружня атмосфера та взаємопідтримка.

Також запам'ятався колектив, з яким довелося розділити трудодні. Вони мега круті, що в свою чергу сприяло плавному і позитивному протіканню всієї зміни, яка ще надовго запам'ятається не лише всім дітям, а й нам. Тому що талановитий Тімлід і хороша команда - запорука успіху." - Галина Рибак (Панда)

Кожна активність була спрямована на розвиток різних аспектів особистості. Діти розвивали впевненість в собі, відкривали свої лідерські якості, поглиблювали знання про себе та свої можливості. Вони отримали можливість знайти свій власний шлях до успіху у світі, що змінюється зі швидкістю блискавки.


Зміна "Professional Camp: Штучний Інтелект та Сучасні Професії" став місцем, де діти відкрили для себе свої найглибші таланти та навчилися бачити можливості у кожному виклику. Це була подорож, яка залишила вагомі сліди у їхньому житті та підготує їх до майбутніх викликів.

Команда 48 зміни "Professional camp: штучний інтелект та сучасні професії"


Ярослава Корецька (Ясія) - психологиня, експерт з розвитку сильних сторін та саморозкриття дитини


Тарас Токайчук (Шкіпер) - тренер з розвитку проєктів та інтеграції у суспільстві


Галина Рибак (Панда) - тренерка з розвитку логічного та критичного мислення

Поділитися цією публікацією
Архів
Звіт зміни №44 Acting Сamp: імпровізуй, грай, ставай харизматичним
.o_wevent_event_subtitle { font-weight: 600 !important; font-size: 1.125rem; background: #d54ba9; padding: 10px; width: 20%; text-align: center; border-radius: 5px; }